Monday, January 17, 2011

Surat MPK dan sokongan Penghulu

Pengesahan status tapak masjid telah diperolehi daripada MPK melalui suratnya yang bertarikh 13 Ogos 2010. Surat berkenaan juga mengesahkan bahawa lot tanah tersebut juga diperuntukkan untuk sekolah agama kerajaan.

Sekarang ni, terpulanglah kepada kita sebagai masyarakat secara amnya dan sebagai orang Islam setempat khususnya untuk memperjuangkan pembinaan masjid dan sekolah agama di sini. 'Push' terhadap pihak berkenaan perlu terus dilakukan.. semakin ramai tangan yang 'push'...Insya Allah semakin cepat perkara ini kita capai.

Dan, kita juga mendapat sokongan yang padu daripada Penghulu Kawasan Bukit Raja Klang yang dibuktikan melalui surat Tuan Haji Jantan Abd Ghani iaitu Penghulu Mukim Kapar bagi kawasan BBR ini....Alhamdulillah.