Tuesday, March 15, 2011

BERITA TERKINI!!!! - KELULUSAN MEMUNGUT DERMA

ALHAMDULILLAH SYUKUR

Pegawai MAIS telah memaklumkan bahawa permohonan Jawatankuasa Pembinaan Masjid BBR (JKPMBBR) untuk kebenaran memungut derma bagi tujuan pembinaan masjid telah diluluskan. Pengerusi JKPMBBR dalam mesej ringkasnya (SMS) kepada semua AJK menyatakan bahawa beliau telah dihubungi pada hari ini (15/3/2011) kira-kira jam 9.00 pagi oleh pegawai MAIS.

"As Salam, berita jam 9, kebenaran memungut derma daripada MAIS telah diluluskan. Pegawai MAIS baru sebentar tadi call saya. Tahniah kepada semua dan syukurlah kepada Allah SWT."
- petikan SMS Pengerusi JKPMBBR.

Rentetan itu, satu mesyuarat JK Penjanaan Dana akan dibuat pada 27hb Mac 2011 nanti pada jam 10 pagi bagi memutuskan pelan tindakan akhir sebelum aktiviti dana dimulakan. Kepada semua AJK Penjanaan Dana, semua dikehendaki hadir.

Tahniah buat semua... Maka, dengan ini bermulalah perjuangan mendapatkan seberapa banyak kutipan bagi memenuhi kantung tabung pembinaan masjid. Kepada sesiapa yang mempunyai idea dan pandangan untuk memantapkan lagi pelan tindakan memungut derma, sumbangan anda semua amat-amatlah dialu-alukan.

Ini masjid KITA. Ayuh..... bersama-sama kami merealisasikan kewujudannya.

No comments:

Post a Comment