Tuesday, April 26, 2011

GAMBAR SEKITAR PAMERAN REKABENTUK MASJID KEPADA ORANG RAMAI2. BROCHURE DAN PEK KOMUNIKASI YANG DIAGIHKAN UNTUK MEMUDAHKAN KEFAHAMAN. IA SELARAS DENGAN OBJEKTIF '1 INFO 1 SUARA'. SEMUA ORANG BERCAKAP PADA KEFAHAMAN YANG SAMA. PENERANGAN BUKAN SAHAJA UNTUK SESAMA KITA DI BBR INI, MALAH KEPADA ORANG LUAR BBR YANG 'MUNGKIN' SUDI MEMBANTU KITA PADA MASA AKAN DATANG.... INSYA ALLAH!


3. DUA BANNER KEMPEN CERAMAH USTAZ TUAN ASMAWI TUAN OMAR, MURSYID IMAM MUDA DISEDIAKAN. IA KEMUDIAN DIGANTUNG DI 2 PERSIMPANGAN LAMPU ISYARAT IAITU DI PERSIMPANGAN SALES GALLERY DAN PERSIMPANGAN GERBANG MASUK BBR DI DEPAN PETRONAS.


4. REKABENTUK DALAMAN MASJID BANDAR BUKIT RAJA YANG BOLEH DILIHAT. DIDAPATI RUANG UTAMA JEMAAH DIKECILKAN UNTUK PENJIMATAN KOS ELEKTRIK TERUTAMA PENGHAWA DINGIN. PUN BEGITU, ALIRAN UDARA KE DALAM MASJID JUGA DIAMBILKIRA.


"MEMBENTUK BULUH BIAR DARI REBUNGNYA".

5. PROJEK PEMBINAAN INI BUKAN SAHAJA MENARIK MINAT PENGLIBATAN ORANG DEWASA, MALAH MEMBABITKAN KANAK-KANAK. SEMOGA, BBR DAPAT MELAHIRKAN GENERASI ISLAM YANG DAPAT MEMIMPIN DUNIA PADA MASA AKAN DATANG..............AMIEN.

No comments:

Post a Comment