Monday, June 20, 2011

IMAM MUDA ASYRAF DI KARNIVAL RAKAN MASJID BANDAR BUKIT RAJA

JUARA PROGRAM IMAM MUDA 1 ASTRO AOSIS iaitu Imam Muda Asyraf akan bersama kita di tapak Karnival Rakan Masjid Bandar Bukit Raja.

Slot yang dinamakan 'Sembang Petang Dengan Imam Muda Asyraf' itu dijadualkan berlangsung selama 2 jam mulai jam 2.30 petang hingga 4.30 petang. Beliau akan mengupas tajuk "TRANSFORMER". Apa itu Transformer, nantikan kemunculan beliau di tempat kita pada 2 Julai 2011 nanti.

Sasaran audians adalah kepada anak-anak remaja di sekitar BBR ini agar lebih dekat dan mesra dengan program-program keislaman demi masa depan Islam di BBR ini. Marilah sama-sama kita memupuk kecintaan terhadap Islam kepada anak-anak, adik-adik dan rakan-rakan taulan dengan hadir mengikuti program-program yang diatur untuk mereka.