Monday, June 20, 2011

FORUM PERDANA -"DUNIA DIUJI SYURGA DINIKMATI"

MARI! MARI! MARI!

Ikuti Forum Perdana Ehwal Islam di tapak Karnival Rakan Masjid Bandar Bukit Raja pada 2 Julai 2011 nanti yang akan dikendalikan oleh Yang Berhormat Dato' Dr Hassan Ali (Exco Kerajaan Negeri Selangor) dengan ahli panelnya terdiri daripada Ustaz Halim Din (Lembaga Zakat Selangor) dan Ustaz Dr. Azhar Yaakub (Universiti Teknologi Malaysia).

Slot program ini adalah selama hampir 3 jam bermula 8.30 malam selepas majlis perasmian tabung dana pembinaan dan laman web masjid yang akan dilancarkan oleh YAD Dato' Setia Diraja Dato' Abd Ghani Bin Pateh Akhir iaitu Orang Besar Daerah Klang.

Forum dengan tajuk 'DUNIA DIUJI, SYURGA DINIKMATI' akan mengakhiri program karnival ini yang dijangka dikunjungi kira-kira 2 ribu orang di sekitar Bandar Bukit Raja pada malam tersebut.

Marilah bersama kita ambil manfaat dari program seperti ini.