Thursday, October 13, 2011

KHABAR DARI MEJA PENGERUSI JPMBBR

DARI MEJA PENGERUSI
JAWATANKUASA PEMBINAAN MASJID BANDAR BUKIT RAJA (JPMBBR)

"Berita terkini.

i) Alhamdullilah permohonan lanjutan pungutan derma telah diserahkan kepada pegawai MAIS semalam, 29/9/11 jam 2:45 ptg. InsyaAllah jika tiada masalah kelulusan baru akan diterima dalam bulan Oktober nanti.

ii) Satu program Forum Perdana Ehwal Islam akan dianjurkan pada 21/01/12 di kawasan Presint Zapin. Program ini adalah anjuran JPMBBR dengan kerjasama para penduduk Zapin. Pihak penganjur sedang berusaha membawa personaliti dakwah & ilmuan terkenal ke Bdr Bukit Raja.

iii) JK Penjanaan Dana dibawah Unit Ekonomi sedang merancang projek kalendar 2012 sebagai wadah promosi Tabung Pembinaan Masjid kita.

iv) Siri promosi akan diteruskan sepanjang bulan Oktober & November dengan kali ini tumpuan kepada penyertaan dalam majlis / program yang dianjurkan oleh organisasi disekitar BBR.

v) Pihak JPMBBR memerlukan tenaga kerja dari golongan wanita muslimat untuk memplebagaikan lagi kaedah dan pendekatan promosi. Sesiapa yang berminat sila hubungi pihak jawatankuasa atau email kepada masjid@bandarbukitraja.org.

vi) Diperlukan pereka grafik dan web moderator untuk laman web Projek Pembinaan Masjid BBR dengan kadar yang segera. Sila hubungi pihak JK melalui email rasmi.

Sekadar itu sahaja daripada kami." - Nazri Mohamed Nor, Pengerusi JPMBBR