Sunday, May 6, 2012

BULETIN RAKAN MASJID BANDAR BUKIT RAJA- Edisi Pertama

JPMBBR telah melangkah setapak lagi dalam usaha menghebahkan    segala maklumat dan berita tentang kemajuan projek pembinaan masjid ini dengan terbitnya Buletin Rakan Masjid.

Buletin ini mengandungi 4 mukasurat dan memaklumkan info pembinaan masjid sejak dari mula diusahakan sehinggalah sekarang.

Mengikut Pengerusi JPMBBR, Saudara  Nazri Mohamed , buletin ini menceritakan  keseluruhan perjalanan projek pembinaan masjid ini meliputi milestone projek, status kutipan terkini, info dana dan juga aktiviti jemaah di surau yang ada kini iaitu Surau Ar Raudhah.

Diharapkan dengan terbitnya buletin seperti ini akan dapat merapatkan lagi projek ini dengan seluruh warga BBR khususnya yang beragama Islam.

Pastikan anda mendapatkan buletin ini  supaya tidak 'tertinggal' dalam  kemajuan projek ini. Kita semua adalah 'ejen' projek pembinaan masjid  ini.